· · Komentari: 0
moda

Ana Ivanović ovako nosi farmerke na proleće: "Nije baš uobičajeno za mene" (FOTO)

Ana Ivanović ponela je malo drugačiji dnevni stajling.

1645279173_8407c8a06b4e7c86648ac0a7dfb4451f822cb25c.jpg
Foto: Shutterstock

Nekadašnja najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović, godinama neguje klasičan stil oblačenja. Iako je dguo bila posvećena profesinalnom sportu, Anu privatno viđamo u elegantnim komadima odeće koje sjajno kombinuje.

Ana je nedavno objavila fotografiju na Instagramu u izdanju u kakvom je ne možemo često videti. Naime, Ana se za prve sunčane dane odlučila za teksas od glave do pete.

Pročitajte još: Svedena i zavodljiva: Odevna kombinacija MILICE TODOROVIĆ savršena za sve prilike (FOTO)

Vidimo da je i Ana Ivanović naklonjena širem kroju farmerki, a uz njih je ponela i teksas jaknu ispod koje nosi jednostavan džemper.

- Farmerke na dan farmerki. Nije baš uobičajeno za mene. Kako vi nosite farmerke? - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je pokazala kako će ih nositi sa dolaskom proleća, a verujemo da će mnoge dame pronaći isnpiraciju upravo u njenom stajlingu.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.