Snežana Đutišić otovoreno progovorila o SVAĐI sa Milijem: "Tog čoveka ne poznajem"

Jelena Blažić

22. 02. 2022. 000000 14:00

Foto: Youtube printscreen

Snežana Đurišić i kompozitor Aleksandar Milić Mili otvoreno pokazuju netrpeljivost jedno prema drugom, a njihovi česti sukobi u takmičenju Zvezde Granda,samo govore o tome, da nisu u dobrim odnosima.

Pročitajte još: Slavni glumac progovorio PORODIČNOJ TRAGEDIJI: "Saznao sam da je poginuo pred početak predstave"

Snežana je odlučila da prvi put javno progovori o razlogu ne trepeljivosti sa Milijem. Ona je otkrila da je nakon razdvajanja od kompozitora tokom takmičenja, dobila samo tri kandidata, kao i da to smatra ogromnom nepravdom.

- Ja pored moja tri kandidata, sada sam dobila još osam i sada imam pune ruke posla. I dalje stojim iza svojih reči da svaki da svaki narodnjak treba da ide kod mene, jer znanje koje ja imam sigurna sam da mogu mnogo da im pomognem - rekla je Snežana za Blic i dodala:

- Ja nemam nameru da pričam o nekome, jer ja tog čoveka i ne poznajem dovoljno da bih mogla bilo šta da kažem, a sve i da ga poznajem ne bih javno o tome govorila, jer je to prosto nepristojno. Ono što mogu da kažem, što je vezano za posao koji mi zajedno radimo to je da smo mnogo različiti i da je to dovoljan razlog što ne radimo timski. Naravno da me pozove za nekog kandidata, ukoliko taj neko hoće da peva što ja umem da pokažem, svakako bih se odazvala zbog kandidata - dodala je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU