· · Komentari: 0
Veče emocija i spektakla

Finale „Zvezde Granda“ u 21 sat i nova serija „Dar Mar“ od ponedeljka, 28. juna

Pred publikom je finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u 21h na Prvoj televiziji

1624628107_zvezde.jpg
Foto: Promo

Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona.

„Očekuje nas jedna fantastična emisija, fenomenalna, sa puno pevanja, emocija. Došli smo u takav problem, i žiri i ja, da ne možemo da procenimo ko je najbolji, svi su zaista dobri. Posle dve godine znaćemo konačno ko je pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2020./2021.“. 

Ove godine pobednika Zvezda Granda bira isključivo publika i to SMS glasanjem, a nagradni fond „Grand produkcije“ je izuzetno vredan. Pored statue, finalistu koji trijumfuje u velikoj završnici očekuje i automobil marke „Škoda Scala“, kao i dve pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije. Uzbuđenjenje do večerašnjeg finale raste, kako među takmičarima tako i među članovima žirija. Sama završnica ove sezone obilovaće sjajnim notama, beskrajnim humorom i zabavom koja se ne propušta.  U međuvremenu, ekipa Grand produkcije vredno sprema novu sezonu koju ćemo gledati od jeseni. 

Foto: Promo

Takođe, Prva televizija će obradovati svoje gledaoce još jednom hit serijom “Dar Mar”. Od ponedeljka, 28. juna svakog dana u 21h pratićemo ovu fantastičnu dramu sa humorističkim elementima, koja je okupila vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.