Neda Ukraden OBJAVLJUJE KNJIGU: Objasnila koliko joj je ulaganje u obrazovanje zapravo značilo

Kristina LJubisavljević

22. 02. 2022. 000000 18:30

Foto: Ata images

Pevačica Neda Ukraden jedna je od naših najobrazovanijih pevačica. Naime, Neda je završila čak dva fakulteta, Engleski jezik i Pravni fakultet. Pevačica je sada obradvovala sve objavivši da će se njena knjiga uskoro naći na policama.

Neda Ukraden o knjizi

- Knjiga će doživeti izdanje i u Americi i na nemačkom govornom području, našli smo izdavača, našli smo i sponzore i jako sam prijatno iznenađena što su ljudi tako divno reagovali i u Americi. Finiširamo te pripreme i nadam se da će na proleće da izađe - ispričala je pevačica u emisiji "Grand news".

Pročitajte još: Ćerka Jasne Šekarić se prvi put oglasila nakon SKANDALA: "Tražio je 75.000 evra da se odrekne ĆERKE

Neda se osvrnula i na to koliko joj je ulaganje u obrazovanje pomoglo:

- Ja da nisam htela da se školujem ne bih se školovala, nije mene niko tukao po ušima, sad deliti savete nekome malo je pretenciozno, a ja ne bih htela da bude tako... U svakom slučaju svakom savetujem da koliko god može nauči što više stvari u životu i za svoje lično obrazovanje, ali i za profesiju, jer stalno moraš učit, i mora čovek biti apdejtovan, ali nije škola samo skup znanja to je malo i treniranje duha, discipline i podizanje tog intelekta... U svakom slučaju mislim da je mnogo bolje biti obrazovan, nego neobrazovan - objasnila je Neda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU