Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Oduvek je znala da će biti ZVEZDA: Ovako je izgledao prvi javni nastup JOVANE JEREMIĆ (VIDEO)

Voditeljka je još u ranom detinjstvu znala da će biti velika zvezda

1645531317_jovana-jeremic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Jovana Jeremić, danas je jedna od najpopularnijih voditeljki, a gledanost "Novog jutra" vikendom, samo potvrđuje epitet "kraljice šera" koji joj je dodeljen.

Pročitajte još: NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Priznala da njen otac nije želeo ćerke i da joj život nije savršen

Ipak, Jovana je od malena znala čime želi da se bavi, a to pokazuje i njen prvi javni nastup koji je imala televiziji "Pink" sa svega 13 godina.

Prvi javni nastup na televiziji Pink

Jovana je tada učestvovala u jednoj emisiji, gde je pokazala i svoje vokalne sposobnosti, kada je izvela u to vreme planetarni hit "The Ketchup song". Nakon toga voditelju je otkrila u koju školu ide, ali i da ima simpatiju.

 

@mocsrca jos komentar koji kaze da je nakon toga povecala usne a smanjila mozak 😂 sorry... #balkan #provale #humor #komedija #zatebe #smijeh #balkanfyp #fypbalkan #tebi ♬ original sound - mocsrca

Nema sumnje da je Jovana od malena imala predispoziciju velike zvezde, a poslednjih godina je i dokazala, da joj je mesto u šoubizu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas