Pet modela cipela koje će biti najpopularnije u 2022. godini: Napravite mesta u cipelarniku

Magazin Praksa

25. 02. 2022. 000000 09:40

Foto: Deposit

Jednostavno ne postoji žena koja ne voli cipele. U susret toplijim danima koji nam dolaze izlazimo iz čizmi i uskačemo u patike, štikle, sandale, papuče. Ove sezone jednostavnost i minimalizam padaju u drugi plan. Najpoznatiji dizajneri sveta predstavili su modele koje će biti "na tronu" u 2022.godini - spremite se da sve oči budu uprte u Vas kad ušetate u prostoriju.  Ovo je godina tufni, kristala, platformi i upečatljivog izgleda!

1. Muls cipele

Svetle, eksentrične, ne tako visokih potpetica - osvojiće Vas odmah. Manja i udobnija štikla, koja je uz to kratka i debljeg oblika doneće vajb iz devedestih. 

Pročitajte još: Kako da sknete TRAJNI LAK bez odlaska u salon? Jednostavno rešenje

 2. Cipele sa četvrtastim vrhom

Ovaj model zaludeo je modne influensere i svetske dizajnere. Ove cipele idealna su opcija za još uvek hladne dane, a u njima ćete, bez svake sumnje, izgledati kao ikona stila.

3. Baletanke

Povratak baletanki na velika vrata najavljen je ove godine. Jedna od najpoznatijih dizajnerskih kuća Chanel  vesnik je vraćanja u modu ravnih i udobnih baletanki koje su prilagodljive svakoj kombinaciji.

Pročitajte još:  UVEK MODERAN I ŠIK: Ovaj komad odeće idealna je opcija kada ne znate šta da obučete (FOTO)

4. Cipele sa mašnom, šljokicama ili od svile

Efektnost i upečatljivost ovih cipela jedan je od razloga zašto su ih brojnih dizajneri najavili za revije koje dolaze.  Mašne, šljokice i svila učiniće svaku vašu kombinaciju originalnom i neponovljivom.

 5. Platforme

Omiljeni model skoro svim ženama! Platforme su udobne, primećene i izdužiće Vašu figuru.  Versace im je obezbedio sigurno mesto na listi najpopularnijih modela ove sezone.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU