Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Kako postići savršenu "NUDE" šminku? Izgled iz 90-ih ponovo broj jedan

Nevidljiva šminka ili "nude", da li biste je birali za ovo proleće?

1645552454_d6f95ac91b075ca14f530380117cffe33af47e70.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Jedan od najpopularnijih trendova tokom prošle godine bio je izgled šminke bez šminke koji je do izražaja doveo prirodnu lepotu. Za postizanje ovog izgleda ne treba mnogo. Nanosi se vrlo malo šminke, uglavnom u neutralnim nijansama, sa više fokusa na svežini i blistavosti kože.

"Nude izgled"

„Nude šminka“ prvo zapaženo pojavljivanje doživela je tokom 90-ih godina kada su se modeli pojavljivali na naslovnim stranama bez upečatljive šminke.

Pročitajte još: Adriana Lima objavila da je TRUDNA po treći put: Evo kako je "PREPALA" budućeg tatu (FOTO/VIDEO)

Na "nude paleteama" nalaze se krem, rozikaste i braonkaste nijanse, a najvažniji je minimalizam.

Kako do izražaja želite da dovedete svežinu lica dobro je da posvetite veću pažnju pilizima i hidratantnim kremama. Dovešće do veće postojanosti šminke i odmornijeg izgleda.

Obrve

"Nude izgled" odlično ide uz guste obrve koja tada postaju fokus na licu. Tako da ih pustite da porastu, a do tada možete da koristite neku od tehnika popunjavanja olovkom ili senkom za oči.

Pročitajte još: Očistite kožu lica od fleka: Domaći losion koji će vam obezbediti ZDRAV TEN lica (RECEPT)

Senke za oči

Nude palete sadrže mat i sedefaste boje u bež i braon nijansama. Za početak bi trebalo da nanesete prajmer kako bi senka bila postojana. Drugi korak je nanošenje preko celog kapka bež ili zlataste mat senke. Na pregibu oka nanesite braon nijansu, dok za unutrašnje ivice oka ostavite sedefastu senku i "nude izgled" je postignut.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas