Završeno i drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju": Oni su se plasirali u finale (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

05. 03. 2022. 000000 00:25

Foto: Printskrin/ RTS

Publici se predstavilo 18 učesnika, a njih devetoro izborilo je plasman u veliko final koje će se održati u subotu sa početkom u 21h.

U veliko finale "Pesme za Evroviziju"plasirali su se: Tijana Dapčević, Orkestar Aleksandra Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramophonedzie, Sara Jo, Naiva, CHEGI i Braća Bluz Bend

Početak noći obeležio izlazak Đorđa Davida na binu koji je otpevao prošlogodišnju pobedničku pesmu gupe Maneskin,  Zitti E buoni.

Pročitajte još: Milan Marić ponovo zaljubljen: Da li je glumac u vezi sa Bjelinom ćerkom Miom?

Veče je bilo ispunjeno interesantnim nastupima i brojim poznatim imenima, pa su se publici predstavili Tijana Dapčević, Aca Sofronijević, Dušan Svilar, Sara Jo...

Nastupila je pevačica Zejna Murkić, otpevavši baladu, a malo je poznato da je ona pevala pesmu i u jednoj sceni filma „Toma“, čiji je deo kasnije otpevala prema želji voditeljke.

Istakla se i pevačica Zoe Kida za koju su mnogi pomislila da vrlo liči na Silvanu Armenulić zbog frizure, pa ju je čak i voditelj tako nazvao.

Pročitajte još: KENDAL DžENER prošetala NOVU I NEOBIČNU BOJU KOSE po modnoj pisti: Postaće apsolutni hit ove godine FOTO)

Večeri je pristustvovala i velika pevačica Alka Vuica. Hrvatska umetnica radila je na pesmi "Požuri, požuri", koju je otpevača Marija Mirković. Takmičenje je upotpunio i popularni pevač i producent, Cobi, koji je bio zadužen za muziku i tekst pesme Sare Jo.

Finalisti će se publici predstaviti 5. marta, kada je biti odlučeno ko će Srbiju predstavljati na Evroviziji u Torinu.