Jedan nastup nadmašio je sve PEVAČE na Beoviziji: Evo ko je DIRIGENT koji je oduševio naciju (VIDEO)

Kristina Malešević

06. 03. 2022. 000000 13:00

Foto: Ataimages

Finalno veče izbora za "Pesmu za Evroviziju" obeležio je i revijalni nastup najvećih domaćih umetnika koji su pevali najveće italijanske hitove koji su pobedili u San Remu. Uprkos njihovim glasovima i sjajnim izvođenjem pesama, šou je ukrao neverovatni dirigent Velikog revijskog orkestra RTS, mladi Filip Bulatović koji je na jedan neobičan način dirigovao svojim orkestrom. Da je dirigovanje neverovatno i po meri svih članova orkestra moglo se videti i po nasmejanim licima svih muzičara.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Naime, Filip Bulatovič je za svaku pesmu pripremio, jedinstvenu dirigentsku koreografiju. Skakanje, pevanje, zabava u svakom pogledu.

Filip Bulatović ima svega 33 godine i jedan od naistaknutijih srpskih džez pijanista i kompozitora, skrenuo je pažnju šire javnosti na sebe đuskanjem uz evrovizijske hitove.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Živi u inostranstvu, a Beogradu se vraća iz Njujorka, gde živi i stvara od 2017. godine. Klavir je počeo da svira sa osam godina. Završio je nižu muzičku školu “Kosta Manojlović”, a potom džez odsek u srednjoj muzičkoj školi “Stanković” u klasi prof. Miloša Krstića. Sa samo 16 godina počinje sa prvim džez nastupima.

Pročitajte još: Bio je vrlo drzak i smeo, a uvek je držao do svoje reči: Da li znate ko je bio srpski Robin Hud?

Pogledajte spektakularni nastup ovog srpskog dirigenta na video snimku u nastavku, od 02:42:20 sekundi i uživajte u muzici...

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU