Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Njegova smrt me mnogo pogodila": Seka Sablić progovorila o gubitku kolega

Glumica veoma emotivno preživljava gubutke kolega

1614858892_seka-sablic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Jelisaveta Seka Sablić, veoma teško podnosi smrt kolega, a najviše je pogodila smrt Marinka Madžgalja, koji je preminuo u 38. godini od raka pankreasa.  

Pročitajte još: Veruju li poznati u vanzemaljce: Bora Čorba ima čak i poruku za njih, a Đole Đogani je POBEDNIK ankete!

Takođe je dodala da često pomisli i na svoje kumove, Milenu Dravić i Dragana Nikolića:

– Nemam ličnih gubitaka, hvala Bogu. Zbog situacije i društva koje stoji u mestu, često se osećam kao gubitnica. Sve više mislim na Gagu i Milenu. Sto puta u nekoj situaciji mi padnu na pamet i kažem: “Bože, šta bi oni sada rekli”, posebno u moru ovih prevara i laži u kojima živimo. Pogotovo Milena, koja je uvek malo preterivala, setim se njenih komentara pa se onda nasmejem, jer je ona oduvek bila neodoljiva i šarmantna. Mnogo mi nedostaju. Svačiji odlazak je veliki gubitak. Trudim se da smrt primam kao deo realnosti, koju teško mogu da prihvatim kad je u pitanju mlad čovek - rekla je Seka i dodala:

Pročitajte još: Ne liče previše, a ne zna se koja je lepša: Ovako izgleda rođena sestra Emine Jahović (FOTO)

- Sećam se koliko sam plakala kad je otišao Marinko Madžgalj. Iako je on daleko od moje generacije i nisam imala neke posebne bliskosti sa njim, mnogo me je pogodilo. U Ateljeu 212 na komemoraciji puštali su film o njemu. Na tom ekranu bio je kao neka beba koja počinje i pred kojom je bio život - zaključila je slavna glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas