Oglasio se PR Sare Jo: "Na najlepši način se upisala u istoriju"

Kristina LJubisavljević

07. 03. 2022. 000000 10:20

Foto: Ata images

Sara Jo važila je nakon osvojenog drugog mesta na izboru za evrovizijskog predstavnika "Pesma za Evroviziju" nije se javno oglašavala.

Međutim, oglasio se njen dugogodišnji saradnik i PR menadžer, Marko Spalević. Napisao je koliko je ponosan na Saru i da je svima inspiracija:

Pročitajte još: TRI STVARI KOJE KONSTRAKTA NOSI STALNO NA NASTUPIMA: Ne odvaja se od ovih predmeta koje je dobila od SVEKRVE

- Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni - napisao je Spalević na Instagramu i dodao da Konstrakti daju svu podršku:

- Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju. Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Konstraktu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU