Oglas
· · Komentari: 2

Anu Stanić ismejali zbog stajlinga: Pevačica se oglasila i rešila misteriju modne kombinacije (FOTO)

Pevačica Ana Stanić na Beoviziji u neobičnom izdanju privukla je ogromnu pažnju publike

1646466942__________________________20220304_132748.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Pred nastup u finalu otkriva šta je bila inspiracija za stajling zbog koje je mnogi nisu prepoznali.

Pevačica Ana Stanić izazvala je burne reakcije stajlingom na Beoviziji, gde je prošla u finale koje će biti održano večeras. Gledaćemo 18 izvođača kako se bore za šansu da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Torinu, a među njima će biti i Ana s pesmom "LJubav bez dodira".

Foto: Printskrin/Jutjub

Anin nastup je podigao veliku prašinu, jer mnogi na društvenim mrežama tvrde da je nisu prepoznali zbog neobične šminke i frizure na kakvu nismo navikli od jedne od najboljih pevačica devedesetih.

Pročitajte još: "VOĐA VANZEMALJACA": Mnogi ne mogu da veruju u čemu je Jelena Karleuša krenula na skijanje (FOTO)

Ana se uključila u emisiju i prokomentarisala svoj izgled.

- Bila sam prezadovoljna nastupom, uopšte nisam razmišljala o finalu i nisam imala frku. Ali sam bila stvarno sigurna da prolazim u finale, mada sam bila potpuno spremna i da se to ne dogodi. Želela sam da izgledam androgeno, ja gajim tog unutrašnjeg muškarca u sebi, šta ću, meni je to okej", rekla je Ana i kroz šalu dodala da je u međuvremenu oprala kosu - rekla je Ana u emisji - Kec na jedanaest" na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas