Planirali SVADBU, a usledio RASKID: Pevača MAGLA BENDA i njegova verenica Jovana jocić iznenadila javnost objavom (FOTO)

Jelena Blažić

08. 03. 2022. 000000 08:32

Foto: Instagram prinscreen/vladansavic

Pevač Magla bedna Vladan Savić i njegova izabranica Jovana Jocić sa kojom ima tropiogodišnju ćerkicu Anđeliju, odlučili su da se rastanu.

Pročitajte još: Sara Jo se oglasila nakon poraza u finalu izbora PESME ZA EVROVIZIJU: Evo šta je rekla o KONSTRAKTI (FOTO)

Uprkos planovima za venčanje, koje su odlagali zbog pandemije korona virusa, ovaj mladi par, rešio je da stavi tačku na dugogodišnju ljubav, a ove navode potvrdili su Jovana i Vladana na svojim Instragram profilima.

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji. - Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - napisao je on na Instagramu, a zatim se odmah oglasila i Jovana:

- Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu - napisala je između ostalog blogerka na svom Instagram nalogu.

Foto: Instragram printscreen/jovanajocic

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU