Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Razvodi se NAJTUŽNIJA princeza? Obrijala je glavu i obukla farmerke

Supruga Alberta od Monaka ima zanimljiv stil oblačenja.

1630833737_Sarliz-Monako-epa.jpg
Foto: EPA
Oglas

Već nekoliko meseci se priča da se Šarlin i Albert od Monaka razvode. Ko je Šarlin?

Pročitajte još: Zavirite u orman Nede Ukraden: Dve odlične IDEJE za kraj leta (FOTO)

Šarlin je olimpijska plivačica

Šarlin je svetsku slavu dostigla kao učesnica Olimpijskih igara. Rođena je 25. januara 1978. godine, a poreklom je iz Zimbabvea i Južne Afrike. Šarlin se godinama bavila plivanjem, a na Afričkim igrama u Johanesburgu 1999. godine osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Prestala je da se takmiči 2007, a udala se 2010. godine i 2014. dobila blizance.
Najtužnija princeza
Zbog promiskuitetnog ponašanja princa Alberta Šarlin nazivaju "najtužnijom princezom". Ona je pre nekoliko meseci otišla u Južnu Afriku, a palata je saopština da će se tamo zadržati na neodređeno vreme.

Šarlin je predstavljala Južnu Afriku na Komonvelt igrama 1998. i 2002. godine, kao i na Olimpijskim igrama u Sidneju, ali nije uzela medalju. Prestala je da se takmiči 2007. godine.

Pročitajte još: Pripremite dva jesenja komada garderobe: Ko bi rekao da će se nositi danju? (FOTO)

Princa Alberta je upoznala kao plivačica

Šarlin je upoznala princa Alberta u Monaku 2000. godine kada se takmičila u plivanju. NJih dvoje su objavili veridbu juna 2010. godine i venčali su se naredne godine 1. jula.  Niko nije znao da su se zabavljali.

Godine 2014. dobili su blizance Gabrijelu i Žaka.

Pročitajte još: Dočekajte KIŠU SPREMNE: Uz OVAJ modni detalj bićete STILIZOVANE i na kiši (FOTO)

Šarlin ima zanimljive frizure

Šarlin nije klasična princeza koja nosi dugačku kosu, lokne i punđe. Naprotiv, nju često možemo videti sa kratkom plavom kosom, pa i da obrije jednu stranu iznad uha.

U retkim prilika nosi haljine i štikle, a najčešće je obučena sportski i u pantalonama. To ne znači da nije elegantna, jer je uvek bila decentno obučena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas