O Konstrakti se govori i van granica Srbije: Stranom sajtu posebno zanimljiv deo o kosi Megan Markl

Kristina LJubisavljević

08. 03. 2022. 000000 08:44

Foto: Ata images

Srbija je u subotu izabrala predstavnika za "Pesmu Evrovizije" koja će se održati u maju. Pobedu je ubedljivo odnela pevačica Ana Đurić, poznata kao Konstrakta, sa pesmom "In corpore sano".

Konstarkta je neobičnim nastupom i porukom pesme za samo 48 sati od kada je nastupila prvi put, do pobede, preokrenula mišljenje mnogih i postala tema o kojoj se priča.

Da je Konstrakta izuzetno zapažena i van granica naše zemlje pokazuje sajt, The List, koji je napravio tekst o njoj, a posebno im je zanimljiv bio početni deo u kome se govori o kosi Megan Markl.

Pročitajte još: Ime Megan Markl ODZVANJA SRPSKOM PESMOM za Evroviziju: Evo zbog čega Konstrakta peva o vojvotkinji (VIDEO)

- Srpska pop pevačica Konstrakta je tokom vikenda izborila mesto na Evroviziji 2022. svojom pesmom „In Corpore Sano - piše u naslovu.

U daljem nastavku teksta piše:

- Konstrakta je prala ruke dok je pevala neobičnu pesmu o zdravim dugim pramenovima kose člana kraljevske porodice.

Potom su preveli deo teksta u kome Konstrakta peva o kosi Megan Markl, a o našoj predstavnici dali i kratku biografiju:

- Konstrakta, nekima poznata i pod pravim imenom Ana Đurić, je muzičarka iz Beograda, Srbije. Prvobitno je stekla slavu kao pevačica u srpskom bendu Zemlja Gruva. Sada Konstrakta gradi samostalnu karijeru, koja, s obzirom na njenu pobedu na „Pesmi za Evroviziju 22“, izgleda da ide sasvim dobro.