Oglas
· · Komentari: 0
interesantno

HALJINA koju je Megan Markl nosila za intervju sa Oprom PROGLAŠENA JE haljinom godine (FOTO)

Megan Markl prošle godine imala je jedan od najzapaženijih intervjua kod čuvene Opre, a sada je haljina koju je nosila za tu priliku proglašena haljinom godine Muzeja mode.

1645632404_profimedia-0595968325.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Vojvotkinja od Saseksa nosila je crnu svilenu Armani haljinu, sedeći kraj supruga, princa Harija.

Muzej mode saopštio je da je upravo njena haljina proglašena za haljinu godine:

- Poznato je da članovi kraljevske porodice često koriste odeću da pošalju poruku kroz svoj izbor stila, boje ili motiva. Smatra se da je Megan Markl odabrala haljinu sa dizajnom cveta lotosa zbog simbolične povezanosti cveta sa ponovnim rođenjem, samoregeneracijom i duhovnim prosvetljenjem, i njegove sposobnosti da cveta uprkos naizgled izazovnim uslovima - piše u saopštenju, prenosi People.

Pročitajte još: Zverka se oglasio prvi put nakon optužbi za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Evo kakvu je poruku poslao (FOTO)

Sada će posetioci muzeja Bat u Engleskoj moći da izbliza pogledaju verziju svilene haljine i vezom belog lotosa. U saopštenju, muzej je objasnio da svake godine poziva vodeća imena iz modne industrije da izaberu haljinu godine koja „oblikuje preovlađujuće modno raspoloženje, predstavlja prošlu godinu i zaokuplja maštu“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas