VELIKA TRAGEDIJA: Poznata glumica se utopila u 37. godini

Jelena Blažić

08. 03. 2022. 000000 10:10

Foto: Pixabay

Tajlandska glumica, Nida Patčaravirafong, preminula je u 37. godini od posledica utapanja. Ona je 24. frebruara, zajedno sa prijateljima bila na gliseru, sa kojim su krenuli do jednog restorana.

Pročitajte još: O Konstrakti se govori i van granica Srbije: Stranom sajtu posebno zanimljiv deo o kosi Megan Markl

Kako strani mediji navode, Nida je sedela na kraju čamca i još uvek nikome nije jasno kako je upala u vodu. Prijatelji su za njom tragali više od 20 minuta, kada su shvatili da je nema. Pozvali su i lokalne vlasti, koje su angažovale preko 30 ronilaca, kako bi pretražili to područje.

Utopila se

Brat mlade glumice Dais Dedžab takođe se priključio potrazi i spasavanju, kada je primetio "kako nešto pluta" u vodi, da bi se kasnije ispostavilo da je u pitanju njegova sestra.

- Bol kroz koji prolaze svi u porodici je nepodnošljiv. Toliko smo voleli našu sestru i donela nam je toliko sreće. Želeo bih da se zahvalim svima na trudu. Sada sam došao da je vratim kući - rekao je Dais medijima, dok je majka poznate glumice i dalje u šoku, jer je njena ćerka bila jako dobar prlivač. 

Nakon što je urađena obdukcija, utvrđeno je da Nida preminula od posledica utapanja, a pronašli su i duboku ranu na levoj nozi, verovatno od propelera glisera, pa se pretpostavlja da joj se noga zakačila, zbog čega nije mogla da izroni na površinu.

Policija navodi da bi vlasnik glisera moga da se suoči sa optužbama, zbog upravljanja plovilom sa isteklom dozvolom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU