Oglas
· · Komentari: 0
VELIKA NESREĆA

TRAGEDIJA od koje se Džej nikad NIJE OPORAVIO: Izmasakrirali su mu rođenu sestru, a onda je saznao ko je ubica i više nikad nije bio isti! (FOTO)

Popularni pevač Džej Ramadanovski je umro od srca prošle godine, a tome je sigurno doprineo događaj iz 2003. godine kada je njegova rođena sestra Šeherezada Ramadanovski mučki ubijena u Crnoj Gori.

1637150150_1414717661.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Fm Sound Production
Oglas

Džeju je srce bilo toliko slomljeno, da nije mogao da se opravio od šoka da je izgubio sestru, a najviše što je njeno ubistvo organizovao njegov sestrić.

- Ne zna se šta je bilo strašnije, bol zbog gubitka sestre, način na koji je umrla ili saznanje da je njihov najrođeniji to učinio. Od tog šoka Džej se nikada nije oporavio. Godinama ga je slika Šeherezadinog leša proganjala. Mučio je sebe pitanjima kako je njegov sestrić mogao to da uradi, da gleda, da ćuti... Džej koji se kao domsko dete na ulici svega nagledao, on koji je pesmom svima ulazio u dušu i činio je većom, boljom, nežnijom, dušu svog najrođenijeg nije mogao da dotakne i shvati.

Pročitajte još: CEO SVET LUDEO ZA NJOM: Ovako sada izgleda ikona 60-ih Brižit Bardo! Ima 87 godina i uživa u četvrtom braku (FOTO)

Džej je identifikovao masakrano i već raspadnuto telo sestre, poznao ju je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razbolelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo – ispričao je nakon Džejeve smrti njegov rođak.

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd - ispričao je tada Džej za „Reviju 92“ i dodao:

- Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo… Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu.

Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju napravio joj je zamku.

Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili – ispričao je svojevremeno Džej. 

(Srbija Danas)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas