"OVO IZGLEDA NENORMALNO": Bivša devojka Kanje Vesta obukla NAJRUŽNIJU HALJINU (FOTO)

Magazin Praksa

11. 03. 2022. 000000 17:00

foto: Profimedia

Za američku glumicu Džuliju Foks bi se moglo reći da nije imala zapaženije uloge, ali mediji ne prestaju da bruje o njoj otkako je uplovila u romansu sa Kanje Vestom. Nakon samo mesec dana od kad je javnost saznala za njihovu vezu, Kanje Vest i Džulija Foks odlučili su da je okončaju. Džulija je ubrzo nakon njihovog raskida izjavila da nije uznemirena zbog toga!

Uprkos krahu njihove romanse, koja se prekinula jer Kanje još uvek gaji emocije prema Kim Kardašijan, Džulija je ostala u žiži interesovanja. Tako je bilo i na dodeli filmskih Nagrada nezavisnog duha neprofitne organizacije Film Independent u Los Anđelesu prošlog vikenda kada se Džulija pojavila u haljini koja je zgrozila mnoge.

Pročitajte još: Konstraktu na Instagramu podelila HOLIVUDSKA ZVEZDA KOJU PRATI 133 MILIONA LJUDI

 Haljina koja otkriva veliki deo kuka i čiji je top u vidu kupaćeg kostima, a deo oko struka širi, izazvala je buru negativnih komentara poput "Ona izgleda kao da se šali", "Ovo izgleda nenormalno", "Šta je to ona stavila na sebe", "Koliko će daleko ljudi otići da bi bili zanimljivi".

Pročitajte još:  Teodora Džehverović postidela Sašu Kovačevića u emisji: Evo kako je pevač reagovao

Izgled je upotpunila debljim slojem crnog ajlajnera koji je postao njen "zaštitni znak" od veze sa Kanjeom.

Mnogi su ovaj celokupni look okarakterisali kao potpuno promašaj i da ovakav kroj haljine ne pristaje ni jednom tipu građe.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU