Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Jovana Jeremić u SUZAMA: Poznata voditeljka nije očekivala ovako nešto (FOTO)

Voditeljka se rastužila zbog poklona

1646808367_jovana-1.jpg
Foto: Instagram prinscreen/jovanajeremic
Oglas

Jovana Jeremić, važi za osobu koja nema dlake na jeziku, ali ovoga puta pojedini postupci, uspeli su da razneže i rastuže, ovu veoma jaku i snažnu ženu.

Pročitajte još: "ON JE NAJVEĆI KAVALJER NA ESTRADI": Lea Kiš otkrila koji pevač joj 30 godina šalje cveće na isti datum (FOTO)

Naime, voditeljka se na društvenoj mreži Instagram svojim fanovima pohvalila poklonima i pažnjom koju je dobila za Osmi mart i to od svoje ćerkice Lee, koja je mamu ovoga puta uspela da iznenadi, ali i rasplače.

- Danas mi je najlepši 8.mart u životu. Lea me je rasplakala. Nisam očekivala. Napravila mi je poklon za 8.mart u vrtiću. Moja ćerka je meni dala poklon. Nisam znala kako da odreagujem. Osećala sam se tako nesnađeno, mešale su mi se emocije i fleševi šta smo sve zajedno prošle, sve naše borbe, mamine nelagode, mamine suze i Leini osmesi - napisala je Jovana i dodala:

Foto: Instagram printscreen/jovanajeremic

- Srećna sam i puno mi je srce. Toliko smo hrabre i svoje, emotivne i dobre. Čista duša najsjajnije sija. Ulazim u auto, vozač mi kaže: ”Jovana, ćerka je ista vi. Preslatka je.“ Ja i dalje plačem od sreće jer sam jedan teški emotivac i čovek se okreće i kaže :” Jovana, Lea je ponosna kakvu majku ima. Lea, voli te majka. P.S. I posle kažite da je meni lako - dodala je uplakana voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas