Danica Ristovski prvi put u JAVNOSTI NAKON RAZVODA: On je njen razlog za sreću (FOTO)

Jelena Knežević

10. 03. 2022. 000000 14:00

foto: Ata images

Sinoć je održana premijera novog filmskog ostvarenja "Bilo jednom u Srbiji" u čijem snimanju su učestvovali poznati glumci poput Viktora Savića, Slobode Mićalović, Mire Banjac, Radovana Vujovića i drugih.

Na ovoj premijeri se pojavila i Danica Ristovski sa širokim osmehom na licu. Daničini ponos i sreća bili su nemerljivi, budući da je njen sin, Petar Ristovski, režiser ovog filma. Pored toga, Daničina snaha Teodora, pokazala je glumačko umeće u našem najnovijem filmskom ostvarenju.

Foto: ATA images

Podsećamo, kao bomba je ođeknula vest da se Lazar i Danica razvode nakon 40 godina braka. Govoreći o tom teškom periodu, Danica je izjavila:

To što je prošlo, za tim ne treba žaliti, idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti.

Foto: O. Radošević

Lazar je dao nešto dužu izjavu za magazin "Gloria":

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno.