· · Komentari: 0

Goga Sekulić o RAZVODU: "Dosadilo mi je da budem otac i majka detetu" (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić se razvodi od supruga Uroša Domanovića, sa kojim ima i sina

1646849630_9680_gogasekulic_ig.jpg
Foto: Arhiva Novosti

Goga i uroš već skoro osam meseci ne žive zajedno, a kako mediji pišu, razišli su se jer nisu više mogli da funkcionišu zajedno.

Gogi Sekulić je dete na prvom mestu, a kako navodi izvor blizak pevačici, ona mu je od starta bila i majka i otac jer je Uroš navodno bio fokusiran samo na sportsku karijeru. Ona je upravo zbog sina i napustila Cirih i vratila se u Beograd.

Pročitajte još: "KONAČNO IZGLEDAŠ KAO ŽENSKO": Sofija Milošević na meti komentara poznate voditeljke, ODMAH joj je odgovorila (FOTO)

"Gogi je bilo bitno da njen sin pohađa školu na maternjem jeziku i zato se pre svega vratila u Srbiju, tačnije u Beograd", započinje izvor za Skandal i dodaje:

"Uroš je pak insistirao da ostanu u Cirihu jer ima svoju sportsku akademiju i onda je i to razumljivo budući da tako zarađuje i učestvuje u svemu oko deteta. Goga se s tim ipak nije složila jer je od starta bila stub porodice, posebno od kada je došlo dete, pa je ovog puta prelomila po svome iako razume Uroša i ne zamera mu što je tamo. U svakom slučaju, nije imala podršku i pomoć u onoj meri koja se očekuje kada imate malo dete, ali je imala i strpljenja znajući koliko je Urošu važna karijera i koliko mu znači brazilsaka džiudžica u kojoj je svetski prvak. Ipak, posle dugo vremena, osetila je da ona mora mnogo više da vuče i da je sama u celoj priči, pa je prelomila i došla s detetom u Srbiju i sama je s malim. Nekad joj pomognu roditelji i to je sve, dadilje nema. Uroš je mogao i ovde da trenira i da zarad porodice bude na relaciji Cirih-Beograd. Sve to navelo je pevačicu da prelomi, pa je sa Urošem našla kompromis i zajedno su rešili da se raziđu bez svađe i skandala. Nemaju zajedničku imovinu, pa će se razići sporazumno, a oko sina će se dogovarati civilizovano i u skladu sa svim što je u interesu deteta što je Gogi svakako najvažnije", zaključio je izvor, a Goga je potvrdila ova saznanja:

"Istina je da se razvodimo, tako je bolje i za dete, a i za nas dvoje. Meni je dosadilo da u braku budem i muž i žena, kao i otac i majka detetu. Uroš i ja smo se oko svega dogovorili i nema tu mesta nikakvim skandalima i senzacijama. U svakom slučaju, oboje ćemo uvek donositi odluke koje su najbolje za našeg sina, a meni je to svakako najvažnije", zaključila je Goga Sekulić.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.