Poznata glumica u ozbiljnoj životnoj borbi: "Nije mi ni do čega" (FOTO)

Jelena Blažić

23. 03. 2022. 000000 11:40

Foto: Instagram prinscreen/oliviamuun

Olivija Man, zvezda filmova "X-Men Apokalipsa" i "The Newsroom", podelila je sa pratiocima na Instagramu kroz kakve probleme prolazi nakon porođaja.

Pročitajte još: SEKS I GRAD dobija još jedan nastavak: Koga ćemo gledati u NOVOJ sezoni? (VIDEO)

Glumica je otkrila da pati od velike anksioznosti, kao i da joj često nije ni do čega. Mnogi je savetuju da poseti lekara, kao i da te stvari nisu šala.

- Postporođajna depresija nije šala. Ako se ne leči, može biti opasna po psihičko zdravlje. Moraš da potražiš lekarsku pomoć - savetovali su je fanovi.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Otkako je rodila sina, glumica se često susretala sa problemima posebno oko dojenja. Sve je to frustriralo, zbog čega je često plakala, iako je sve pokušala kako bi dojila sina, jednostavno nije išlo, o čemu je pričala i fanovima.


- "Obratila sam se konsultantima za dojenje, kuvala sam supe, popila sam na litre kokosove vode, kupatilo mi je puno masti za bradavice i toplih jastučića za povećanje cirkulacije, imam tri jastuka za dojenje i tri pumpe, stalno pijem čajeve, uzimam vitamine... Čak sam jedno vreme danonoćno nosila ovaj uređaj napunjen adaptiranim mlekom oko vrata s cevima zalepljenim za bradavicu koji stimuli[e proizvodnju mleka. I ništa! Ništa od toga nije uspelo!"- rekla je Olivia pre dva meseca, kada je otkrila i da zbog toga ne može da prestane da plače.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU