Kraljica Elizabeta otvorila baštu Bakingemske palate: Započela sa pripremama za PLATINASTI JUBILEJ (FOTO)

Kristina LJubisavljević

03. 04. 2022. 000000 10:20

Foto: profimedia

Kraljica Elizabeta otvorila je zadivljujuću baštu Bakingemske palate kako bi započela sa pripremama za proslavu platinastog jubileja.

U junu kraljica postaje prvi britanski monarh koji je proslavio platinasti jubilej, a kao deo proslave održava se poseban veliki jubilarni ručak.

U petak su počele pripreme za pomenuti događaj, a kraljica je otvorila kapije Bakingemske palate voditelju i emiteru Melu Gidrojcu koji je bio domaćin specijalnog Velikog jubilarnog ručka sa deset iskusnih organizatora zabave.

Pročitajte još: Vil Smit napušta Akademiju: " Srce mi je slomljeno"

Na događaju, koji se održao u vrtovima palate, došli su specijalisti za planiranje iz cele zemlje da razgovaraju o najboljim savetima za planiranje zabave za veliki vikend. Više od 12 miliona ljudi širom zemlje planira da obeleži ovu priliku koja se dešava jednom u životu uličnim zabavama i proslavama u zajednici, piše britanski Hello.

Foto: profimedia

Čak ni kiša nije mogla da uspori pravljenje planova za platinasti jubilej, samo je dodala prolećnu atmosferu. Tim je razgovarao o tome kako da uključi komšije, zabavnim grupnim igrama, predlozima recepata i idejama za uličnu dekoraciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU