Oglas
· · Komentari: 1
internet ne zaboravlja!

ISPLIVAO SNIMAK OD PRE 30 GODINA: Vil Smit zbija šale sa čovekom BEZ KOSE! (VIDEO)

Često se komičari zaigraju, te odlaze predaleko u svojim šalama, nesvesni da mogu povrediti nekog ili udariti na nečije samopouzdanje. .

1648590512_smit.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Entertainment Tonight
Oglas

Internet ne zaboravlja! Na snimku iz 1991. godine, koji je isplivao danas, vidi se kako Vil Smit zbija šale na račun čoveka bez kose i čini se da baš uživa u trenutku.

Pročitajte još: VILU SMITU PRETI ZATVOR! Zbog "šamara koji je obišao svet" glumac u OZBILJNOM problemu (FOTO/VIDEO)

"On mora da depilira svoju glavu svako jutro" - jedna je od opaski koju je Vil Smit uputio bubnjaru grupe D Pose u emisiji koja je isplivala, iz 1991. Kako se navodi u komentarima pojedinih fanova, bubnjar po imenu Džon Vilijams, koga je Vil Smit ismevao za ćelavost, takođe boluje od alopecije, kao i VIl Smitova žena Džejda. Upravo zbog čega je Vil Smit napravio skandal na dodeli oskara pre dva dana, udarivši voditelja Kris Roka, nakon što se šalio na račun ćelavosti njegove žene. Kakav obrt?  Ceo snimak pogledajte ovde: 

Možda mu publika i fanovi ne bi zamerili na ovim komentarima, jer je on pre svega komičar, ali nakon scene sa dodele Oskara, niko nije ostao imun na ovaj snimak! 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas