Venčanje Bruklina Bekama je spremno: Oni bi trebalo da se nađu na LISTI ZVANICA

Kristina LJubisavljević

03. 04. 2022. 000000 12:00

Foto: profimedia

Venčanje Bruklina Bekama i Nikola Pelc

Mlada glumica, Nikola, i ambiciozni kuvar Bekam (22), koji su se upoznali u pre četiri godine, a od 2020. zvanično u vezi, planiraju da se venčaju 9. aprila ove godine, navodi The Sun. Veruje se da će se ceremonija održati na imanju Nikolinog oca, milijardera, Nelsona Peltza, u Palm Biču na Floridi. Imanje na obali okeana vredno 76 miliona funti ima neverovatnih 27 spavaćih soba, a smatra se da će se upravo ovde upriličiti dugoočekivana ceremonija.

Pročitajte još: Pravi poslovni šik: KRALJICA LETICIJA u uskoj suknji i interesantnom dezenu (FOTO)

Kada je mladu Nikola za veridbu obukla buduća svekrva, dizajnerka, Viktorija Bekam, spekulisalo se da li če joj ona kreirati i venčanicu.  Međutim, priča se da mlada razmišlja o dizajnu poput bajkovite italijanske kuće, Valentino.

Ko je pozvan na velelepno venčanje Bruklina Bekama i Nikol Pelc?

Objavljeno da će venčanju prisustvovati Viktorijine drugarice, bivše članice benda Spice girls. Zatim, očekuje se poznata manekenka Điđi Hadid, američka TV zvezda i glumica Nikol Riči, slavni kuvar Gordon Remzi.

Bekamov kum Elton Džon verovatno neće moći da prisustvuje događaju, jer će biti na turneji u to vreme. Spekuliše se da će doći i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i njegova supruga Megan Markl, koji su dobri prijatelji Bekamovih, piše Daily Mail.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU