Posle teške saobraćajne nesreće pala je u depresiju: Minein hit "Rano" pevamo već decenijama, a ona se povukla sa scene u jeku popularnosti (FOTO)

Jelena Knežević

03. 04. 2022. 000000 21:00

Foto:Instagram/printskrin/minea.official

Renata Končić, poznatija kao Minea, danas ima 43 godine. NJenu pesmu "Rano" i danas nostalgično pevamo, ali malo ko zna da se ona povukla sa muzičke scene nakon teške saobraćajne nesreće. O traumatičnoj saobraćajki koju je doživela pre 13 godina, pevačica je jednom prilikom izjavila za hrvatske medije:

"Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama".

Pročitajte još: SVETSKA A NAŠA: Konstrakta potpisala ugovor sa najvećom izdavačkom kućom na svetu - VIRGIN RECORDS

Međutim, hrvatskoj pevačici trebalo je dve godine da se oporavi od ovog teškog događaja. Ona ne krije da se u tom periodu borila sa depresijom i anksioznošću. Povukla se sa javne scene, a njena najveća podrška bili su roditelji i prijatelji.

Minei su pomogli lekovi i psihoterapija da izađe na kraj sa problemima. Zbog lekova je dobila na težini 15 kilograma. 

Pročitajte još: Venčanje Bruklina Bekama je spremno: Oni bi trebalo da se nađu na LISTI ZVANICA

Minea ne krije da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU