Oglas
· · Komentari: 0
OSKAR 2022

VIL SMIT se pokajao: NASILJE nije rešenje

Incident koji menja tok života, tako bi mogla da se opiše situacija sa ovogodišje dodele Oskara kada je Vil Smit ustao sa svoje stolice, prišao bini i ošamario Krisa Roka koji se neslano našalio sa njegovom suprugom, glumicom Džejdom Pinket Smit

1648979472_210457_tan2022-3-28-4594670-0_f.jpg
Photo:Tanjug
Oglas

Nekoliko minuta potom Vil je nagrađen Oskarom za glavnu mušku ulogu u filmu "King Richard", a sa govornice je osim reči zahvalnosti morao da uputi i izvinjenje za svoj postupak, opisavši celu situaciju kao komplikovanu, čak je i zaplakao – očigledno svestan da, možda, nije primereno reagovao. 

- Nasilje, u svim svojim oblicima, otrovno je i destruktivno. Moje sinoćnje ponašanje, na dodeli nagrada, bilo je neprihvatljivo i nema izgovora za njega. Šale na tuđ račun deo su mog posla, ali šala o Džejdinom medicinskom stanju bila je previše za mene i reagovao sam emotivno, napisao je u uvodu.

A onda se obratio Krisu Roku, kome je na dodeli, kako se priča, odbio da uputi izvinjenje.

PROČITAJTE JOŠ:  Pored Brusa Vilisa, i ove holivudske ličnosti PATE OD AFAZIJE

- Želim javno da ti se izvinim, Kris. Preterao sam i pogrešio. Stidim se svojih postupaka i oni nisu u skladu sa tim kakav čovek želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote, rekao je Vil, a onda je uputio izvinjenje Američkoj akademiji za film, koja organizuje dodelu Oskara: “Želim da se izvinim i Akademiji, producentima šoua, svima koji su bili tamo i svima koji su gledali prenos. Izvinjavam se porodici Vilijams i svojoj "King Richard" porodici. Duboko se kajem zbog svog ponašanja, koje je bacilo mrlju na jedno divno putovanje svih nas.”

Glumac je na kraju dodao izlaj dodao - radovi u toku.-

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas