MILJENIK SRPSKIH DAMA NEPREPOZNATLJIV! Uvek je bio sređen i u odelu, a sada uživa u neurednoj bradi (FOTO)

Jovana Pejinovic

05. 04. 2022. 000000 18:00

Foto: Profimedia

Šezdesetdvogodišnja zvezda - koja je prvo stekla ime u televizijskoj seriji "Crna guja II", a kasnije i u Foks-ovoj drami "Dokror Haus" - izgledala je potpuno drugačije od svog uglađenog imidža.

TV zvezda, koja obično ima lepo obrijanu bradu, primećena je u nedelju kako vodi psa u šetnju Londonom.

Pazeći da mu bude toplo, Hju Lori se odlučio za ležernu zimsku odeću - obukao je par crnih pantalona, mornarski džemper, odgovarajuću kapu i udobne patike.

Foto: Profimedia

Uprkos tome što je izgledao drugačije od njegovih uloga na ekranu, TV favorit je i dalje izgledao otmeno dok je uživao u šetnji prestonicom uoči objavljivanja svoje nove serije iz tri dela "Zašto nisu pitali Evansa?"

Pročitajte još: (VIDEO) PROVALJENA JE! Pogledajte Džejdinu REAKCIJU na šamar Vila Smita, svi je PROZIVAJU u komentarima

Zvezda je dozvolila svom psu da se igra u parku dok je upijao sunce u prohladnoj popodnevnoj šetnji.

Glumac je ovih dana zauzet režiranjem filma Agate Kristi "Zašto nisu pitali Evansa?" sa Vilom Polterom i Lusi Bojnton u glavnim ulogama.

Zadivljujuća misterija ubistva, koja se može pohvaliti glumačkom postavom, zasnovana je na istoimenom kultnom romanu iz 1934. godine.

U glumačkoj postavi su i neka velika imena, a Džim Broadbent i Ema Tompson igraju aristokrate Lorda i Lejdi Marčam, koji su roditelji ledi Frensis.

Ovo je Hjuova prva velika rediteljska uloga, rekao je: „Dlačice na mom potiljku se nisu kako treba slegle od kada sam prvi put shvatio lepotu suštinske misterije. Od tada sam se sve dublje zaljubljivao u likove, i osećam veliku čast što sam dobio priliku da prepričam njihovu priču u ovom obliku."

BONUS VIDEO: