Oglas
· · Komentari: 0
manekenka i biznismen

Drugi suprug BOJANE RAJIĆ je USPEŠAN BIZNISMEN: Bivša žena Vladimira Stojkovića u dugoj ljubavi sa NJIM (FOTO)

Nekadašnja manekenka i bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića u braku je sa biznismenom Branislavom od 2015.

1649079890_bojana.png
Foto: Instagram/printskrin/ bojanarajic
Oglas

Bojana Rajić Đurđević bavila se manekenstvom, a javnosti je bila najpoznatija kao nekadašnja izabranica Vladimira Stojkovića, golmana Crvene zvezde, Partizana i srpske fudbalerske reprezentacije. Ova ljubav se završila krahom i razvodom 2014. godine. Tri godine ranije, ovaj par je dobio sina Lava.

Bojana je svoju sreću pronašla kraj biznismena Branislava Đurđevića. Branislav i Bojana stali su na "ludi kamen" pre 7 godina. NJih dvoje dobili su sina Vukašina, a Lav brata.

Pročitajte još: PLATA IZ SNOVA, A ONA IDE NA POSAO UPLAKANA: Ana Sević otkrila kojim se poslom bavila pre pevanja

O njihovoj vezi javnost ne zna mnogo jer oni svoju sreću drže za sebe. Ali ipak s vremena na vreme, Bojana podeli njihove fotografije na društvenoj mreži Instagram. Na slikama je primetno koliko su njihove emocije jake, na skoro svakoj su zagrljeni ili nasmejani..

Prošle godine podelila je fotografiju sa obeležavanja njihove šeste godine braka. Bojana je svog izabranika zagrlila otpozadi, a Branislavovu sreću odao je širok osmeh.

Pročitajte još: "Izgleda kao beba kita": Kamila Kabeljo trpela JEZIVE UVREDE NAKON SLIKA SA PLAŽE, pa se OGLASILA MOĆNOM PORUKOM (FOTO)

 

-Šest godina...Srećna nam godišnjica!.. Dodala je kratko Bojana u opisu slike.

Branislav se školovao u Bostonu gde je i završio Studije, radio je u više kompanija u zemlji i inostranstvu. Sada je izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove u Javnom preduzeću  "Elektromreža Srbije".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas