Poslednja želja Bate Živojinovića bila je da ga zameni ovaj glumac: Sin Miljko otkrio nepoznate detalje o ocu i rimejku Valtera

08. 04. 2022. 000000 14:15

Foto: Jutjub/Printskrin/K1 televizija

Miljko Živojinović, sin jednog od najboljih srpskih glumaca, otkrio je da je Batina želja bila da ga upravo Vojin Ćetković zameni u nastavku filma "Valter brani Sarajevo"

Batin naslednik je za "Informer" otkrio malo poznate detalje o nastavku filma "Valter brani Sarajevo":

- Voleo bih da se snimi rimejk filma "Valter brani Sarajevo". Mnoga holivudska ostvarenja dobila su svoje rimejkove, pa što ne bi i "Valter"? Bata je imao svog favorita i često je pričao da bi u nastavku voleo da Valtera igra Vojin Ćetković.

O odnosu Bate Živojinovića i Vojina Ćetkovića, Miljko je priznao:

- NJih dvojica su se upoznali davne 1998. godine na snimanju serije "Porodično blago" i postali su dobri prijatelji. Baš su se družili, Vojin je s vremena na vreme dolazio kod nas kući. On je u to vreme bio mlad glumac koji je dosta učio i upijao od Bate.

Film "Valter brani Sarajevo" snimljen davne 1972. godine, stekao je ogromnu popularnost i u Kini, gde ga je pogledalo više od milijardu i po ljudi. Bata je postao poznat i u ovoj dalekoj zemlji, a u to se Miljko i lično uverio kada je sa ocem 2000. i 2005. godine posetio Kinu. Prisetio se kako je to izgledalo:

- U tom periodu sam imao približno godina koliko je imao Bata kada je snimao 'Valtera'. Dok smo šetali Pekingom, prilazilo mi je mnogo Kineza i tražili su mi autograme jer su mislili da sam Bata. Okrenuo sam se ka ocu i pitao ga: "Šta da radim?", on mi je rekao: "Slobodno potpisuj".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU