Oglas
· · Komentari: 0

"Mama, ovo je za tebe": Ćerka Merime NJegomir zapevala na koncertu i izazvala lavinu emocija (VIDEO)

Milica NJegomir, ćerka Merime NJegomir, pridružila se "Legendama" na sceni

1649402038_Untitled.jpg
Foto: printscreen/ Instagram/ grand televizija
Oglas

Grupa "Legende" proslavila je 35 godina postojanja na nedavno održanom koncertu, a na oduševljenje publike jedna od gošći bila je ćerka Merime NJegomir, Milica.

Milica je uz veliku podršku i aplauz publike stupila na scenu, obratila se publici i otpevala pesmu koju je objavila njena majka.

koja je svojim dolaskom izazvala lavinu emocija.

Pročitajte još: Ceca Ražnatović u potpuno prirodnom izdanju bez trunke šminke (FOTO)

- Nadam se da je mama večeras sa nama, kao što je uvek bila na našim nastupima. Ovo je, mama, za tebe - rekla je Milica pre nego što je izazvala lavinu emocija.

Sa Nikolom Zekićem otpevala duetsku pesmu  "LJubav traje",  poslednju koju je snimila Merima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas