Princ Hari dolazi u Evropu, ali da li će posetiti kraljicu Elizabetu? Evo zbog čega će vojvoda biti tako blizu porodice

Kristina LJubisavljević

13. 04. 2022. 000000 17:00

Foto: profimedia

NJegova poslednja poseta Engleskoj bila je u julu na otkrivanju spomen statue princeze Dajane. Međutim, Hari će biti veoma blizu Velikoj Britaniji kada ove nedelje bude prisustvovao Invictus igrama u Holandiji. Mnogi se pitaju da li će princ  iskoristiti priliku da iz Holandije ode i u Veliku Britaniju.

Hari je želeo da poseti domovinu sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčijem i Lilibet, ali ga je nedostatak bezbednosti sprečio da prisustvuje službi upriličenoj za njegovog dedu, princa Filipa u martu, iako je njegov portparol rekao da se Hari veoma nada da će uskoro moći da poseti kraljicu, prenosi Hello.

Pročitajte još: Dženifer Lopez DETALJNO OPISALA kako ju je zaprosio Ben Aflek: "Uopšte nije bilo otmeno, ali najromantičnije ikada" (FOTO)

Kraljia Elizabeta u četvrtak, 21. aprila, puni 96 godina što se poklapa sa Harijevim dolaskom u Evropu.

Hariju će se na putovanju pridružiti i njegova supruga Megan, koja će prisustvovati prvih nekoliko dana Igara koje počinju u subotu.  Vojvoda je pokrenuo Invictus Games 2014. kako bi pomogao rehabilitaciji povređenih ili bolesnih vojnih lica i veterana iz celog sveta, dajući im izazov da se takmiče u sportskim događajima sličnim Paraolimpijskim igrama.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK