Oglas
· · Komentari: 0

Četiri zdrave navike Kejt Midlton koje možete da primenite: NJen recept za smuti će vas oduševiti! (FOTO)

Male tajne besprekornog izgleda vojvotkinje od Saseksa.

1626438535_98044720df049b7277e51e9853985a567ed8fc2b.jpg
FOTO: EPA
Oglas

Kejt Midlton je tokom godina, koliko je prisutna u javnosti, uvek bila dosledna. Kosa joj je uvek zdrava i negovana, stil besprekoran, a figura savršena. 

Vojvotkinja od Saseksa izbegava da javno govori o svom načinu ishrane i vežbi, ali je tokom godina, u javnost dospelo nekoliko informacija o njenim navikama. 

Pročitajte još: Rešite se ZAČEPLJENOG UVA: Surfer otkrio TRI najjednostavnija trika koja sigurno rade! (VIDEO)

Napravili smo listu od četiri, koje možete i vi da primenite kako biste bili zdraviji.

1. Pokušajte da kuvate redovno.

Kejt priprema većinu obroka za princa Vilijama i decu sama, rekla je poznata kuvarica Kerolin Rob, koja je radila u Kensingtonskoj palati više od dve decenije. „Kejt poprilično kuva,“ rekla je.

2. Smuti je prva stvar ujutru.

Za doručak, Kejt voli da pravi smuti od spiruline, kelja, make, spanaća, kineskog kupusa, korijandera i borovnice, navodi Daili Mail.

3. Zdrava konkurencija.

Prema Daili Mail-u, Kejt je našla konkurenciju u svojoj sestri Pipi. "Kejt je zavisnica od vežbanja. Pipa i Kejt izuzetno ozbiljno shvataju svoju fizičku formu", rekao je izvor za novine.

Pročitajte još: Gorka so je puna magnezijuma i naše bake su je koristile u kupkama!

4. Plank

Kejt obožava da praktikuje plank vežbe. „To joj steže mišiće“, rekao je izvor za Daili Mail. 
Kejt zapravo radi tri različita planka. „Postoje tri elementa, osnovni plank, bočni i izdizanje.“

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas