"Izgleda tako stvarno": Devojka podelila TRIK za produžavanje trepavica i oduševila korisnike društvenih mreža

Kristina LJubisavljević

19. 04. 2022. 000000 09:40

Foto: Profimedia

Trepavice su uvek bila u fokusu šminkanja, želimo da budu što duže i lepo istaknute. Postoje mnogi trikovi kako da to i postignete, a sada smo saznali još jedan za koji nismo znali.

Jedna korisnica društvene mreže Tik Tok podelila je svoj savet za lepotu koji daje iluziju lažnih trepavica. Ana je postavila video na kome mogu da se vide njene dugačke trepavice.

Pročitajte još: BEZOBRAZLUK! Devojka poručila CRNU VENČANICU na Internetu za 5.000 dinara, ono što je stiglo ju je OSTAVILO U ŠOKU (FOTO)

Zumirala ih je da bi otkrila da nije sve baš kako izgleda, pa je objasnila da lažne trepavica na svom kapku koristeći ajlajner. Mnogi njeni pratioci na društvenim mrežama bili su oduševljenji njnom kreativnošću.

"Ovo je genijalno",  "Nikada nisam razmišljao o tome. To je tako pametno." „Izgleda tako stvarno omg“, samo su neki od pozitivnih komenatara videa.

@annathepeach ok BUT CAN YOU TELL??? My hooded eye lid struggles and also one of my favorite lazy girl makeup hacks #lazymakeupgirl #makeuphack #hoodedeyeliner ♬ Janrah - $avannah Hannah

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU