Oglas
· · Komentari: 0
nega

Dnevna nega RAVNE KOSE: Sačuvajte lep i zdrav izgled

Ako imate ravnu kosu neće vam biti teško da uvedete neke novitete ukoliko ih već nemate.

1615208692_Depositphotos_54320041_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Dobro je uvesti neke rutine pri nezi kose kako biste sačuvali lep i zdrav izgled. Nedostatak pravilnog režima nege kose može da je ošteti ili pogoršati stanje, a onda će biti potrebno vreme da se njen sjaj vrati.

Pročitajte još: Kako naneti maskaru i sneku prema OBLIKU OČIJU? Saveti šminkera

Ravnom kosom je lako upravljati, ali joj je takođe potrebna nega.

U ravnoj kosi prirodna ulja sa vlasišta ravnomerno putuju duž kose. To je jedino što nju čini težom za održavanje. Tako da bi vaša rutina trebalo da se odnosi na ovu "problematiku".

Pranje ravne kose

Obratite pažnju na to da koristite šampon bez sulfata kako biste sprečili stvaranje dodatne masnoće. Pranje kose ograničite na jednom u 2,3 dana.

Kada koristite regenerator važno je da ga ne nanosite na kožu glave jer će učiniti kosu masnijom.   

Pročitajte još: Koliko dugo možemo da odlažemo šišanje kose? Ovo je idealno vreme za odlazak kod frizera

Stilizovanje

Kako biste umesto njenog jednostavnog pada imali volumen nanestie malo pene dok vam je kosa mokra, pre feniranja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas