Jedan je od najvećih hitova LEPE BRENE, a sada je otkrivena i tajna pesme "SITNIJE, CILE SITNIJE"

Jelena Blažić

19. 04. 2022. 000000 08:20

Foto: Ataimages

Lepa Brena otkako se pojavila na muzičkoj sceni, izazvala je pravu pometnju, a njeni hitovi i nakon 40 godina, svrstavaju se u najslušanije.

Pročitajte još: Da li biste ih prepoznali: Isplivala slika Zorice Brunclik i Kemiša od pre 35 GODINA, o pevačicinoj frizuri svi pričaju (FOTO)

Legendarna Marina Tucaković, koja nas je napustila u septembrui prošle godine, nakon duge i teške borbe sa rakom dojke, inspiraciju je pronalazila u najobičnijim stvarima koje je opuštaju, a među njima je bilo i pravljenje zimnice. Tako, dok je pripremala zalihe, iskoristila je priliku da napiše i jedan od najvećih Breninih stihova.

- Marina je volela da piše pesme, inspiracija bi joj nadolazila dok je spremala zimnicu, a taj Brenin hit je nastao sasvim slučajno. Nešto je ona pevušila, kao i inače, i onda je videla svoju macu Cileta, pa je tako i nastao tekst. Mislim, stvarno je žena bila genijalna, pronalazila je inspiraciju u svemu, bila je toliko ispred vremena, tekstovima je pomerala sve granice - rekao je izvor za Republiku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU