· · Komentari: 0
JELOVNIK

DIJETA zbog koje izgleda mladoliko, vitko i zategnuto: Ovako se hrani LEPA BRENA

Dijeta koje se pridržava poznata pevačica je jako delotvorna.

1631105475_brena.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online

Iako ulazi u sedmu deceniju života, poznata pevačica Lepa Brena izgleda odlično, pa joj mnogi udeljuju komplimente na račun linije i mladolikog izgleda.

Neki smatraju da sada ima lepšu figuru nego na početku svoje karijere.

Pročitajte još: NOVA FRIZURA, ASIMETRIČNA HALJINA: Mladalački i urbani stajling LEPE BRENE kakav do sada niste videli (FOTO)

Kada je u pitanju njena kilaža na kojoj mogu da joj pozavide i mlađe koleginice, Brena je i sama svojevremeno priznala da je imala čak 97 kilograma kada je počela da nastupa.

Bila je svesna da mora redukovati ishranu, a i problemi koje je imala sa zgrušnjavanjem krvi, uticali su na to da vodi računa o hrani koju jede.

Zbog toga se pevačica trudi da redovno ima sva tri obroka, a za "Blic" je ispričala i šta se svakog dana nađe na njenoj trpezi. Uglavnom jede povrće i voće, kao i ribu ili jaja, a izbegava prženo i pohovano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ipak, kako je i sama priznala, ponekad pojede i brzu hranu poput hamburgera ili pice.

"Međutim, to je samo ponekad i trudim se da ne preterujem", priznala je Brena i istakla da i te kako voli da pojede i slatkiš.

Pored redukovane ishrane, pevačica svakog jutra vežba, a njena dijeta izgleda ovako:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

1. primer jelovnika

Doručak: Musli od ovsenih pahuljica, badema i svežeg voća
Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari
Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir mladog sira

2. primer jelovnika

Doručak: Salata i 2 kuvana jajeta
Ručak: Tanjir potaža od povrća, 200 grama grilovane ribe, sveža salata od povrća, po izboru
Večera: Salata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.