Vil Smit prvi put u javnosti nakon incidenta na dodeli Oskara: Evo gde je otišao poznati glumac (FOTO)

Kristina LJubisavljević

24. 04. 2022. 000000 08:40

Foto: profimedia

Glumac je raspoloženo pozirao fotografima sa nekoliko obožavalaca kada je u subotu stigao na privatni aerodrom u Mumbaiju uključujući i čuvara.

Vil  (53) sada se prvi put pojavio nakon što je ošamario Krisa Roka na 94. dodeli Oskara krajem prošlog meseca. Smit je u subotu stigao na lokaciju u Mumbaiju, gde ga je dočekala grupa paparaca koji su čekali dolazak glumca, piše People.

Pročitajte još: SA VIKLERIMA NA GLAVI ZAVIJA SARMICE: Lepu Brenu sin krišom snimio u domaćinskom izdanju (FOTO)

Foto: profimedia

Razlog njegovog dolaska u Idiju je kako bi se navodno sastao sa duhovnim vođom Sadguruom, sa kojim su se Smit i njegova porodica sreli 2020. godine u Los Anđelesu. Smit je obučen potpuno ležerno, nosi belu majicu, sivi šorc i patike.

Podsetimo, tokom dodele Oskara Smit je izašao na scenu i udario Roka (57), kao odgovor na šalu koju je komičar izrekao o obrijanoj glavi njegove supruge.

Od incidenta, Smit se javno izvinio Roku. Vil je te večeri osvojio  nagradu za najboljeg glumca, a onda je nakon incidenta daoostavku na Akademiju, koja je takođe zabranila glumcu da prisustvuje njenim događajima u narednih 10 godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU