Bila je sa njim DESET GODINA: Ana Bekuta je pre Mrke volela ovog čoveka (FOTO)

Jelena Knežević

27. 04. 2022. 000000 18:00

Foto: Ata images

LJubav između Mrke i Bekute bila je ona prava, a pevačica je ostala uz svog izabranika sve do poslednjih trenutaka njegovog života. Bili su jedno drugom najveća podrška, a javnosti su bili poznati i kao jedan od najskladnijih parova.

Iako se o njihovoj ljubavi pisalo i znalo, malo je poznato koga je Ana volela pre nego što je Milutin ušao u njen život.

Pročitajte još: Barbara Bobak se oglasila nakon privođenja Darka Lazića, evo šta je rekla pevačeva verenica

Naime, kako su pisali domaći mediji, jedna od naših najpoznatijih pevačica narodne muzike, na samom početku karijere, deset godina bila je u vezi sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom.

Predrag je osamdesetih živeo u Nemačkoj i Sjedninjenim Američkim Državama. Međutim, odlučio je da se vrati u tadašnju Jugoslaviju i da počne da se bavi narodnom muzikom. Tako je počela i njihova ljubav.

Naime, Preja je odlučio da oformi muzičku grupu, pa je raspisao oglas za pevačicu. Nada Polić, kasnije poznata kao Ana Bekuta, prijavila se na ovaj oglas.

Pročitajte još: Marija Šerifović otkrila do sada nepoznat detalj iz svog života: Evo kakav problem ima pevačica pred svaki koncert

Grupa koja je oformljena nosila je naziv Anabe, a ljubav koja se rodila između Ane i Preje trajala je do 1992. godine.

Nakon kraha ove veze, upoznala je klavijaturistu Slobodana Šmakića i preselila se u Beograd iz Šapca.

I ova veza je trajala dugo, sve do 2000. godine, a sledeći muškarac koji je osvojio zauvek Anino srce je upravo Milutin Mrkonjić.

 

Nažalost, Milutin je preminuo prošle godine, ali uspomena na njegovu i Aninu ljubav i dalje živi.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU