Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

"IMAM DETE KOJE PATI": Megan Foks otkrila da je kupovala knjige koje su napisala TRANSRODNA DECA da bi pomogla sinu

Megan Foks je otkrila da je kupovala knjige koje su napisala transrodna deca za svog sina Noa nakon što je on razvio želju da nosi haljine

1651000116_pjimage---2022-04-26T210753.971.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/meganfox
Oglas

Glumica (35) tvrdi da podstiče svoju decu da se izražavaju kroz odeću „kako god žele“, i uverava da to nema nikakve veze sa njihovom seksualnošću.

Ona deli Nou, devet, Bodija, osam i Džurni, pet, sa svojim bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom, sa kojim je bila u braku između 2010. i 2021.

Megan je zagonetno priznala da se „brine“ za jedno dete koje „pati“ i „želela bi da čovečanstvo nije ovakvo“.

Pročitajte još: Sa 15 godina imala VILU, POSLUGU I VOZAČE samo za sebe: Dunja je vodila život iz bajke, a onda je sve KRENULO PO ZLU (FOTO)

Međutim, ona na kraju želi da se „izraze kroz vašu odeću kako god žele“ i bude sigurna da se niko ne oseća „čudno ili drugačije“.

Rekla je za strani časopis: „Kupila sam gomilu knjiga koje su se bavile ovim stvarima i bavile se čitavim spektrom onoga što je ovo. Neke knjige su napisala transrodna deca. Neke od knjiga govore samo o tome kako možete biti dečak i nositi haljinu; možete se izraziti kroz svoju odeću kako god želite. A to čak i ne mora da ima veze sa vašom seksualnošću. Tako da sam od vremena kada su bili veoma mladi uključivala te stvari u njihov svakodnevni život tako da se niko ne oseća čudno ili drugačije."

Uprkos ismejavanju drugih dečaka, Megan je učila svog sina da sledi svoj životni put

Deleći svoju zabrinutost Megan je rekla: „Imam dete koje pati. Tako da imam mnogo briga oko toga, jer samo bih volela da čovečanstvo nije ovakvo. Iako je moje dete tako hrabro i znam da je izabralo ovo putovanje s razlogom. Teško mi je kao majci."

Megan je ranije otkrila da je Noa ponekad ismevan od strane drugih dečaka u školi jer nosi haljine, iako je dodala da mu "ne smeta" njihovo zadirkivanje.

Glumica je govorila i o besprekornom stilu mladog Noe.

Pročitajte još: "POMEŠALA HEFNERA SA ISUSOM": Karleuša pred Uskrs napravila HAOS na mrežama, svi misle da joj je HAKOVAN profil (FOTO)

„On dizajnira, crta odeću. On je veoma talentovan. On se zaista bavi modom. Ponekad će se sam obući i ponekad voli da nosi haljine. A ja ga šaljem u zaista liberalnu, poput hipi škole“, nastavila je. „Ali čak i tamo, ovde u Kaliforniji, još uvek ima dečaka koji govore „Dečaci ne nose haljine“ ili „Dečaci ne nose roze“.

Uprkos ismejavanju drugih dečaka, Megan je učila svog sina da sledi svoj životni put.

„Sada prolazimo kroz to, gde pokušavam da ga naučim da bude samouveren bez obzira šta neko drugi kažu.“

Zvezda Transformersa objasnila je da je Noa već neko vreme prestao da nosi haljine, iako ih je ove nedelje ponovo obukao.

„Došao je kući, a ja sam pitala: „Kako je bilo? Da li je neko od prijatelja u školi imao šta da kaže?' A on je rekao: 'Pa, svi momci su se smejali kada sam ušao', ali on je rekao: 'Nije me briga, previše volim haljine."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas