Da li je NOVI TREND na pomolu? Kendal Džener pokazala ovaj DETALJ NA LICU na Met Gala događaju (FOTO)

Katarina Nikolić

04. 05. 2022. 000000 08:34

Foto: Jutjub Printskrin/Us Weekly

Kada je u pitanju Met Gala izgled, sve je u detaljima. A čak i najmanji dodaci mogu napraviti veliki uticaj. Uzmite, na primer, izbeljene obrve Kendal Džener. Promena nijanse iz smeđe u plavu dodala je potpuno novi, smeli element izgledu ovog supermodela.

Pročitajte još: Hejli Biber za Met Gala veče spojila nespojive komade i oduševila, iako je pravilo da se čarape ovako ne nose (FOTO)

Kendal je stigla u njujorški Metropoliten muzej umetnosti 2. maja u crnoj Pradinoj glamuroznoj haljini. Prema modnoj kući, njena odeća se sastojala od gornjeg dela od tila sa izvezenim mrežastim pokrivačem koji je bio uparen sa duplom svilenom satenskom suknjom, upotpunjenoj ručno naboranim detaljima. Pored izbeljenih obrva, zvezda Kardašijana upotpunila je svoj outfit sa 25-karatnim dijamantskim minđušama u obliku kruške. 

Takođe nije bila jedini član njene porodice koji je prisustvovao Met Gali. Kloi Kaardašijan pojavila se u zlatnoj Moskino haljini, a Kim Kardashian—koja je, kao i Kendal, napravila malu promenu farbanjem kose u plavu— stigla je u  haljini koju je originalno nosila Merilin Monro.


Pored toga, Kortni Kardašijan i njen verenik, bubnjar Blink-182 Trevis Barker, nosili su Toma Brauna, a Kris Džener je iskopirala bivšu prvu damu Džeki Kenedi u njenoj haljini Oskar de la Renta. Kajli Džener je takođe odala počast Virdžilu Ablou, koji je preminuo u novembru, svojom crno-belom haljinom. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU