· · Komentari: 0
OBRT

Da li ovo znači POMIRENJE? Kim Kardašijan uradila nešto neočekivano za bivšeg muža: "Zauvek ću biti Kanjev najveći fan" (FOTO)

Kim Kardašijan javno je pordžala svog bivšeg supruga, muzičara Kanja Vesta.

1627061364_kim-i-kanje.png
Foto: Printskrin/Jutjub/TheThings Celebrity

Reper Kanje Vest održao je promociju svog novog i desetog albuma "Donda" u četvrtak, 22. juna, u Atlanti, na stadionu "Mercedes-Benz".

Međutim, njegova bivša supruga Kim Kardašijan odlučila je da se pojavi na promociji, čime je iznenadila javnost, dok su mediji počeli da pišu o njihovom mogućem pomirenju.

Pročitajte još: KIM KARDAŠIJAN šokirala pratioce: "Obukla" lamborginija u beli pliš, da bi joj ličio na PIDžAMU (FOTO/VIDEO)

Kim je na ovaj događaj došla u pratnji svoje sestre Kloi, dok je u naručju nosila sina Psalma, kojeg je dobila u braku s reperom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATLpics.Net (@atlpics)

- Ja ću zauvek biti Kanjev najveći fan. On je otac moje dece. Kanje će uvek biti porodica - rekla je nedavno Kim.

Još jedan detalj koji je svima zapao za oko bila je koralno crvena boja lateks odela, u kojoj su bili obučeni i Kim i Kanje.

Album posvećen ženama - pokojnoj majci i bivšoj partnerki

Reper je svoj deseti album "Donda" nazvao po majci, koja je preminula 2007. godine, a na ovom albumu našle su se i pesme koje govore o braku sa poznatom starletom i rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, sa kojom ima četvoro dece.

- Album je posvećen njegovoj majci Dondi koja je umrla 2007. godine, kao i njegovoj bivšoj partnerki Kim Kardašijan, odnosno tužnim događajima u njihovom braku - rekao je izvor blizak reperu za strane medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JohnCanon (@thejohncanon)

Isti izvor objašnjava da se Kanje slomio i zaplakao dok je predstavljao pesmu koja govori o razvodu sa Kim.

- Govori o deci i pominje da je uzimala sve. Nakon što je pustio ovu pesmu, zastao je otprilike dva minuta i zaplakao. Bilo je zaista tužno - otkriva anoniman izvor blizak reperu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Rap Mais (@rapmais)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.