KONSTRAKTA JE NEKAD BILA PLAVUŠA: Da li biste je prepoznali na snimku od pre 18 godina (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

04. 05. 2022. 000000 13:00

Foto: Printskrin/Jutjub/ Edi Bon

Konstrakta je trenutko jedno od najzvučnijih imena u Srbiji, a i šire. Sledeće nedelje će imati priliku da sa svojom pesmom In corpore sano nastupi u Torinu na Evroviziji. 

Pred nego što je šira javnost čula za Anu Đurić Konstraktu, ona je već uveliko gradila uspešnu karijeru, a najpoznatija je bila kao članica popularne grupe Zemlja Gruva.

Pročitajte još: POTPUNA TRANSFORMACIJA! Evo kako je izgledala KONSTRAKTA na Beoviziji davne 2009. godine? (FOTO)

A kako je sve izgledalo na početku karijere, otkriveno je u gotovo arhivskom videu, koji prati Anin prvi bend  Mistakemistake pred njihov prvi nastup. Talenat za muziku je već tad bio neosporan, ali fanove je najviše iznenadila Konstraktina boja kose. Umesto tamne na kosu smo svi navikli, Ana je tada bila plavuša. Da li biste je prepoznali?

Foto: Printskrin

Inače, Mistakemistake je vokalno-instrumentalni sastav osnovan 1997. godine u Beogradu. Osnovali su ga Ivan Bon (autor i izvođač, inače magistar vajarstva po struci), Edi Bon (producent, aranžer i majstor zvuka, inače doktor astrofizke po struci). Kroz ovaj sastav prošlo je mnogo muzičara i pevača. Neki su bili članovi grupe, a neki su kroz razne saradnje doprineli opusu objavljenih i neobjavljenih kompozicija ove grupe.

Pročitajte još: PONOVO OTKRIJTE ZADOVOLJSTVO PUTOVANJA UZ MASTERCARD® TRAVEL REWARDS

Prilikom prvog rascepa ovog sastava su Milovan Bošković, Ana Janković (Zoe Kida), Ana Đurić (Konstrakta) i Nebojša Anđelković (Šobaja) formirali grupu Zemlja gruva