· · Komentari: 0
"ZABRANJENA LJUBAV"

UDALA SE ZA PROFESORA! Malo poznati detalji iz Konstraktinog života - OVO joj je bio VELIKI STRAH (FOTO)

Ana Đurić Konstrakta privlači veliku pažnju javnosti, ali privatni život je uspela da sačuva za sebe

1651255224_Digital-So-Chef.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Pobednica na izboru za Pesmu za Evroviziju, Konstrakta, je udata i ima dvoje dece, Lenu i Nikolu, posvećena je svojoj porodici, a oni su joj najveća podrškas, te su svi izuzetno ponosni na njen uspeh.

Pročitajte još: KONSTRAKTA poslala snažu poruku pred put u TORINO: Beli karanfili i peškiri koje je delila imaju samo JEDNO ZNAČENJE (FOTO)

Ono što je interesantno, a vezano je za njenu ljubavnu priču sa njenim suprugom Milanom Đurićem jeste to da je on bio asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila, a ljubav se i rodila na fakultetu, a s obzirom na oprečne stavove o vezama studentata i asistenata i profesora, nije isključeno da je ovo priča o jednoj zabranjenoj ljubavi koja se završila srećno, prenosi Story.

U jednom intervjuu za medije, Konstrakta je otvoreno govorila o majčinstvu.

Pročitajte još: "IMAM DETE KOJE PATI": Megan Foks otkrila da je kupovala knjige koje su napisala TRANSRODNA DECA da bi pomogla sinu

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično - rekla je Konstrakta, a potom je dodala:

- Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - otkrila je Konstrakta za portal "Budi keva" pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.