Ćerka princa Harija i Megan Markl prvi put će posetiti Veliku Britaniju: Kraljica upoznaje praunuku

Kristina LJubisavljević

10. 05. 2022. 000000 16:30

Foto: profimedia

Princ Hari i Megan Markl nisu bili zajedno u Velikoj Britaniji sve do prošlog meseca, kada su kratko posetili kraljicu Elizabetu. Ipak njihov susret će se uskoro ponovo dogoditi, a ovog puta dovode i decu kako bi kraljica proslavila platinasti jubilej.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

- Princ Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, uzbuđeni su i počastvovani što če prisustvovati proslavama platinastog jubileja kraljice ovog juna sa svojom decom - navodi portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa, prenosi britanski Hello.

Pročitajte još: Da li znate zbog čega je crna haljina princeze Dajane ostala svima urezana u sećanje kao ''OSVETNIČKA"? (FOTO)

Predstojeći odlazak u Englesku obeležiće prvo putovanje Lilibet Dajane u Veliku Britaniju, gde su rođeni njen otac i stariji brat Arči.  Kako je Lili rođendan 4. juna, moguće je da će ga proslaviti u krugu drugih članova kraljevske porodice.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa preselili su se u Kaliforniju 2020, gde je rođena Liliber, koja je dobila ime po nadimku kraljice Elizabete.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU