Oglas
· · Komentari: 0
princeza

"To je bila jedna od njenih najšokantnijih haljina": O izgledu PRINCEZE DAJANE na MET GALI i danas se priča, a Kejt ovo nikada ne bi mogla da obuče (FOTO)

Princeza Dajana se tri meseca nakon razovda pojavila u haljini koja je i danas predmet priča

1651819712_profimedia-0022052004.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nedelja prolazi u znaku najprestižnijeg modnog događaja u godini - Met Gale. Crveni tepih okupio je brojne poznate zvanice, a 90-ih godina Metropoliten muzejem u NJujorku prošetala se i princeza Dajana.

Tog 9. decembra 1996. godine, samo tri meseca nakon razvoda od prica Čarlsa, Dajana se našla na velikom događaju. Crvenim tepihom prošetala se u jednom od njenih najsmelijih izdanja, onom koji joj je bio "zabranjen" tokom položaja na kome je bila pre razvoda. Otkrivenim ramenima, naglašenim dekolteo i svilenom haljinom zračila je seksipilom.

Pročitajte još: Napravila je SPEKTAKL NA CRVENOM TEPIHU! Blejk Lajvli obukla haljinu koju sada svet komentarše (FOTO)

Tadašnja tema godine bila je odavanje počasti Kristijanu Dioru, pa se Dajana odlučila za haljinu koju je dizajnirao Džon Galijano, koji je tada postao glavni dizajner legendarne francuske modne kuće. Nosila je svilenu tamnoplavu slip haljinu, inspirisanu spavaćicom, sa crnom čipkom koju je uparila odgovarajućim svilenim ogrtačem.

Ako njenu toaletu uporedimo sa sadašnjim odabirima poznatih ličnosti bez sumnje bismo rekli da je smerna, ali za članove kraljevske porodice smatra se neprikladnim. Ali, Dajana je u tom trenutku mogla da bira.

Dajanino izdanje na Met Gali 1996. godine komentarisalo se godinama kasnije, i danas. Mnogim autorima knjiga o njoj i biografima njena teget toaleta česta je inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Eloiz Moran, autorka knjige o Dajani rekla je da je princezin izgled bio „osvetnički” nakon njenog razvoda od princa Čarlsa.

- To je bila jedna od njenih najšokantnijih haljina, ali mislim da izgleda fantastično. Izgleda tako srećno i samouvereno. Znala je da nikada neće moći da se oslobodi pažnje i reflektora na sebi, ali mislim da je to pozicionirala na drugačiji način - kaže Eloiz za Yahoo, prenosi Insider.

Pročitajte još: Bruklin Bekam i Nikola Pelc pojavili se prvi put nakon venčanja: Objasnili zašto su plakali tokom prvog plesa (FOTO)

Kraljevski biograf Kejti Nikol, koja je napisala knjigu "Vilijam i Hari", otkrila je da se princeza dvoumila oko haljine koju je odabrala iz straha da ne obruka tada četrnaestogodišnjeg prica Vilijama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas