"OVA OSOBA IMA NERVNI SLOM": Britanci stavili Konstraktu na 2. mesto! Predviđaju joj uspeh, ali tekst im nikako nije jasan

Jovana Pejinovic

14. 05. 2022. 000000 12:00

Foto: Printskrin/Jutjub

Zbog interesovanja javnosti za Konstraktu ni ne čudi šta se našla na jednoj posebnoj listi. Britanski Bi-Bi-Si objavio je listu sedam pesama na koje bi trebalo obratiti pažnju tokom finala Evrovizije i Konstrakta je na drugom mestu! Analiza britanskog medija uglavnom se bavi tekstom pesme "In corpore sano", koji je očigledno zbunio novinara. 

"Radost Evrovizije nije u tome da analiziramo da li je glasanje političko ili ne, već u tome da pronađemo neobične, prelepe, strastvene i čudne nastupe koje su zemlje učesnice pripremile", piše Mark Sevidž.

"Srpska pesma "In corpore sano" očigledno je napisana tokom pandemije, od strane osobe koja je sve dublje zalazila u sajtove sa savetima o zdravlju usred nervnog sloma", ocenjuje Mark.

Pročitajte još: Jovana Jeremić TUŽI RIJALITI UČESNIKA! Poručila mu je OVO i otkrila šta je razlog za odlazak na sud

"Oda ličnoj higijeni postavlja večna pitanja o nezi kose Megan Markl, pre nego što se pretvori u grozničavo ispitivanje higijene i pitanja kao što su da li podočnjaci znače da imate problem s jetrom. Možete da zamislite Konstraktu kako žvrlja ovaj tekst po zidovima tokom posebno mračne noći svoje duše, a ta slika postaje sve jasnija zbog hora koji joj se pridružuje i izgovara tekst na latinskom", piše poznati novinar.

"Za slučaj da to nije dovoljno čudno, ceo nastup Konstrakta pere ruke u lavoru. Naravno da je ovo favorit publike", zaključuje Bi-Bi-Si.

Konstrakta će se večeras boriti za pobedu u Torinu, nastupa pod rednim brojem 24.

BONUS VIDEO: