Oglas
· · Komentari: 0

Konstraktu očekuje ŽESTOKA KONKURENCIJA u finalu Evrovizije! Ovo je kompletan spisak 25 finalista

Večeras je održano drugo polufinale "Evrovizije", a predstavnica Srbije, Konstrakta, se plasirala u finale, koje će biti održano u subotu, 14. maja

1652393411_______________________________________________________________________________favoriti.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Samo proglašenje je bilo vrlo dramatično jer su je prozvali poslednju, uz namerno odugovlačenje, tako da je za trenutak svima zastao dah.

Konstrakta je nastupila pod rednim brojem 3, a publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa njom u glas numeru "In Corpore Sano" i stihove: "Srce samo kuca, dajem poverenje, neka samo kuca! Biti zdrava, biti zdrava...".

Konstraktu ćemo gledati i u finalnoj večeri, gde će pokušati da "Evroviziju" dovede u Srbiju nakon više od deceniju i po.

U finalu "Evrovizije" biće 25 zemalja - po 10 iz oba polufinala i 5 zemalja koje svake godine direktno idu u finale jer izdvajaju najviše novca za održavanje festivala.

Pročitajte još: Konstrakta je oduševila i voditeljski trio: Evo šta su uradili na sceni nakon njenog nastupa (FOTO)

Konstraktin nastup, inače, na Jutjubu ima ubedljivo najviše puštanja od svih pesama iz ovog polufinala - već beleži više od 250.000 pregleda, dok je na drugom mestu pesma iz Finske, sa oko 40.000.

Finalisti 

A koje su sve zemlje otišle u finale, pogledajte ispod:

  1. Australija
  2. Estonija
  3. Finska
  4. Poljska 
  5. Rumunija
  6. Srbija
  7. Švedska 
  8. Jermenija
  9. Češka
  10. Francuska
  11. Nemačka
  12. Holandija
  13. Norveška
  14. Portugal
  15. Španija
  16. Švajcarska 
  17. Ukrajina
  18. Italija
  19. Azerbejdžan
  20. Belgija
  21. Grčka
  22. Island
  23. Litvanija
  24. Moldavija
  25. Velika Britanija

Druženje i dobro raspoloženje

A evo šta je Konstrakta radila dok je čekala da se objave rezultati glasanja. Ona je prenosila atmosferu koja vlada među takmičarima i obilazila svoju konkurenciju, koja je pozdravljala Srbiju.

Foto: printskrin/Instagram/konstrakta

"Moram da hvalim Srbiju", rekla je Ana u svom maniru.

Potom je snimila predstavnike Malte, a simpatičan komentar nasmejao je njen tim:

"Ova Malta je Lepa Brena totalno", rekla je Konstrakta, koja je potom uputila podršku Makedoncima.

Pročitajte još: Na sceni ZAJAHAO BIKA u čipkanom kombinezonu, pa poljubio MUŠKARCA! Ovo je deo šokantnog nastupa predstavnika SAN MARINA (FOTO/VIDEO)

O nastupu, plesu i stajlingu predstavnika Rumunije mnogo se priča, a Konstrakta je potvrdila ovacije publike koje su vladale tokom njegovog performansa.

"Kad je Rumun nastupao, cela sala je histerisala", rekla je Ana, a potom se osvrnula na problematično sunce sa scene:

"Sunce radi samo kad ga niko ne gleda, izgleda da tako funkcioniše", rekla je šaljivo.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas