DOKOLTE, ŠLIC I PVC ŠTIKLE: Najnovije modno izdanje Megan Foks ostavilo sve bez teksta (FOTO)

Jovana Pejinovic

16. 05. 2022. 000000 09:20

Foto: Profimedia

Megan Foks se pojavila na crvenom tepihu u nedelju uveče na dodeli Bilbord muzičkih nagrada u Las Vegasu. Obučena u crnu luksuznu haljinu, glumica filma " Good Mourning" stigla je na predstavu zajedno sa verenikom Mašin Gan Kelijem, koji je nominovan za najboljeg rok umetnika.

Mejv Rajli je stilista koji stoji iza ovog modnog izdanja glumice. Megan je nosila kreaciju Davida Kome: haljinu do poda i otvorenih ramena sa kristalnim cvetnim aplikacijama koje ukrašavaju duge, dramatične rukave — i duge "operske rukavice". 

Pročitajte još: Da li je ovo NAJLEPŠA HALJINA ikada viđena na Evroviziji? Niko ne može da zaboravi toaletu sa POTPISOM SRPSKE DIZAJNERKE (FOTO)

Vezena haljina i rukavice su iz dizajnerove nedavne kolekcije 2022. Haljina je imala i duboki V izrez i prorez na butinama, a stilista se poigrala i sa prozirnim PVC štiklama i minđušama Paskuale Bruni. 

Tanke "Birkin" šiške i upečatljivi smoki ajs upotpunile su njen izgled. Kao i obično, MGK se uskladio sa svojom jedinstvenom odećom iz Dolče i Gabana kolekcije: crna dolčevina sa šljokicama ispod skraćenog blejzera i pantalone sa šiljcima. Takođe je dodao rukavice bez prstiju i čizme sa ekserima.

Samo nekoliko dana ranije, par je imao još jedan trenutak za pamćenje kada je moda u pitanju. I Foksova i Keli su nosili različite nijanse roze - Megan, rozikastu haljinu od dijamanta sa još jednim visokim prorezom italijanske ženske marke Filozofi di Lorenzo Serafini, i Keli, ružičasti smoking prekriven štampom crvene ruže.

BONUS VIDEO: